“Welkom bij Antiek "De Houtkrul", de grootste antiekzaak in de kop van Noord Holland, Antiek "De Houtkrul" is gevestigd aan de Kennemerstraatweg 110 in de historische kaasstad Alkmaar. "Alkmaar, als prachtige kaarten van Nederland.”

bureau

Voor het maken van verschillende type bureau´s op maat gemaakt volgens u wensen.  Bent u op zoek naar een bureau passend bij de rest van u meubelen, of een lekkere werkplek waarbij het beeldscherm weg kunt werken in het meubel. Dan bent u bij de Houtkrul aan het goede adres.

Het bureau kan uitgevoerd worden in verschillende houtsoorten, mahonie, kersen, eiken, grenen, noten enz. . Er zijn zeer veel mogelijkheden om het bureau uit te voeren. het bureau wordt geheel volgens u wensen uitgevoerd. In een persoonlijk gesprek worden alle details met u besproken. Hierna wordt er een offerte uitgebracht met een tekening zodat u een goed beeld krijgt. Als het bureau onafgewerkt klaar staat komt u naar het atelier om het bureau te bekijken waarna de kleur definitief wordt bepaald. Het bureau wordt afgewerkt met een watervaste lak, was en olie. 

Kortom alles is mogelijk met hout bij de Houtkrul.