“Welkom bij Antiek "De Houtkrul", de grootste antiekzaak in de kop van Noord Holland, Antiek "De Houtkrul" is gevestigd aan de Kennemerstraatweg 110 in de historische kaasstad Alkmaar. "Alkmaar, als prachtige kaarten van Nederland.”

Meubels maken op maat

De houtkrul geeft uw persoonlijke meubelideeën vorm en uitvoering. Precies wat u zoekt en wat in de winkels onvindbaar is maakt de Houtkrul voor u.  Dankzij ons vakmanschap, ervaring en creativiteit kunnen wij precies leveren wat u zoekt .  Maatwerk meubelen  van de Houtkrul passen bij de wensen van de klant. De ideeën van de klanten zijn vaak zeer origineel,  waar niet altijd een  standaardoplossing bij past.  De maatwerk meubelen moeten mooi zijn,  een eenheid vormen met het interieur en een gevoel van comfort oproepen.  Details maken het verschil.

Wij hebben ruime ervaring in het vervaardigen en afwerken van zowel klassieke als  moderne meubelen.  We maken gebruik van  zowel massief hout als moderne materialen.  De houtsoort,  de afwerking,  de afmetingen, de vormgeving alles vervaardigen wij exact overeenkomstig uw wensen.

Al onze meubelen zijn ambachtelijk gemaakt, in eigen meubelmakerij, waar ieder meubelstuk met de hand wordt vervaardigd.

Bij materiaalkeuze kunt u denken aan: massief  hout zoals  mahonie, eiken, kersen, grenen, maar ook als het gespoten moet worden aan hoogwaardig MDF en voor de bouw van keuken aan HPL. We gebruiken uitsluitend de beste materialen.

Bij de afwerking kunt u kiezen uit lakken, wasafwerking, olie, gepatineerd en spuiten in kleur.

Wat uw ideeën ook zijn,  de Houtkrul kan het maken.