“Welkom bij Antiek "De Houtkrul", de grootste antiekzaak in de kop van Noord Holland, Antiek "De Houtkrul" is gevestigd aan de Kennemerstraatweg 110 in de historische kaasstad Alkmaar. "Alkmaar, als prachtige kaarten van Nederland.”

inloopkasten/ kledingkasten

Welke vrouw droomt er niet van een prachtig inloop- of kleding kast waar alle kleding opgeruimd kan worden. Een kast waar alles netjes weggelegd wordt en makkelijk gevonden kan worden. met legplanken, laden en hang roede voor alle kleding. een aparte plek voor schoenen. Alles overzichtelijk opgeruimd.

De kast wordt ingedeeld naar uw persoonlijke wensen, wel deuren of geen deuren, aantal legplanken, aantal laden, manden of rekken enz. Denk ook aan de verlichting.

In een persoonlijk gesprek wordt alles besproken en bekeken. Dit wordt verwerkt in een offerte, waarna begonnen kan worden met het bouwen van de onderdelen van de inloop- of kleding kast.
Een vaste kledingkast of een kamer die omgebouwd wordt als inloopkast. Een inloopkast kan ook een afgesloten gedeelte in de slaapkamer zijn. Er zijn vele mogelijkheden.

 

 

  • tv in slaapkamer

    tv in slaapkamer